L’Escola del Treball impartirà estudis per formar-se en com comercialitzar productes del camp

L'Escola del Treball impartirà estudis per formar professionals en comercialitzar productes agroalimentaris tant des del camp com de la indústria, segons ha informat aquest migdia Nicolau Galdeano, inspector del Departament d'Educació, en el decurs de la inauguració de la '7a Setmana de l'Emprenedoria', a la qual ha assistit el tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l'Ajuntament de Lleida, Paco Cerdà.

 

Galdeano ha avançat el projecte interdepartamental impulsat per Educació i el lloc on desenvolupar-lo, ja que l'Escola de Treball s'ha convertit en un centre formatiu de referència a Catalunya.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Aprofitar les oportunitats d'una ciutat com Lleida

Per la seva part, Paco Cerdà s'ha dirigit als estudiants que omplien la sala d'actes de l'Escola del Treball per animar-los a aprofitar les oportunitats d'una ciutat com Lleida, tot convidant-los a informar-se dels serveis municipals sobre l'emprenedoria, «per no fer el camí sols», ha dit.

  

  

La '7a Setmana de l'Emprenedoria. Joves emprenedors' ha arrencat aquest migdia amb la conferència inaugural de Gala Freixa, cofundadora de Sheedo Paper, que ha entrat a formar part de la llista de la revista 'Forbes 30 Under 30', com a referent de joves amb més talent. El 2014, aquesta emprenedora va impulsar una iniciativa per combatre l'impacte mediambiental de la indústria paperera, mitjançant la creació d'un paper per utilitzar i plantar.

 

Una sèrie de conferències, ponències, jornades tècniques i tallers fins al divendres

L'Escola del Treball ha organitzat tota una sèrie de conferències, ponències, jornades tècniques i tallers fins al divendres, entre les quals cal destacar la que impartirà Noemí Cierco, tècnica municipal de Joventut de la Paeria, entorn l'equipament municipal la Casa de Fusta, 'Espai coworking per a creatius digitals i gestors culturals'.

  

  

La Setmana de l'Emprenedoria va néixer amb l'objectiu de compartir amb tota la comunitat educativa i l'entorn empresarial de Lleida, les experiències emprenedores i de generació de talent dels nostres joves, segons la directora de l'Escola del Treball, Neus Caufapé. En aquesta edició s'ha volgut fer un reconeixement especial a tots aquells emprenedors que van començar l'aventura de l'emprenedoria ben aviat.

 

També et pot interessar…