Una escola de Lleida, entre les guardonades en el concurs de cuina ‘Xefs del Futur’

Helena Costa i Jordi Palou, estudiants de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur Lleida), juntament amb Oriol Franch i Anna Gracieta, de l’Institut Dertosa de Tortosa, s’han proclamat aquest dijous guanyadors del Concurs de Cuina de l’Arròs ‘Xefs del Futur’. Els representants de Lleida van ser premiats amb una beca d’estudis de 1.700€ pel millor ‘Plat d’Arròs Tradicional’, mentre que els de Tortosa van rebre una beca de la mateixa quantitat en la categoria de ‘Plat d’Arròs Creatiu’. 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

300x600-neu

La competició, organitzada per la Cambra Arrossera del Montsià, va tenir lloc a Eschotur Lleida, i també va comptar amb la competició participació d’alumnes de l’Institut Escola d’Hostaleria de Girona, l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, i el Centre Integrat Públic FP Benicarló.

El Jurat de Cuina va estar format per Mateu Blanc, cap de cuina del Restaurant Caravista de Lleida, i Ramòn Tudela, cap de cuina del Restaurant Bonum, ubicat també a la capital del Segrià. D’altra banda, el Jurat de Degustació va incloure Àlex Morales, vicepresident de la Cambra Arrossera; Rafa Gimena, periodista gastronòmic; Xavier Pérez, president honorífic de Fecoll; i la creativa Zaïra Jovells.