Cultura

Escarlata Circus arriba a l’Escorxador amb ‘La grUtesca’

4 passis d’aquest espectacle que pretén fer aflorar l’esperit grotesc del públic

Marta Romera
  • gener 13, 2023
  • 2 min read
Escarlata Circus arriba a l’Escorxador amb ‘La grUtesca’

Escarlata Circus arriba al Teatre Municipal de l’Escorxador amb ‘La grUtesca’, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida. Oferiran 4 passis aquest divendres i dissabte d’un espectacle que té l’objectiu de fer aflorar l’esperit grotesc que portem dins, perquè ens riguem de nosaltres mateixos, de la nostra part més oculta, més delicada i més íntima.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Aquesta proposta és un dispositiu sonor farcit de vivències i descobertes que convida a una introspecció individual i alhora compartida en un ambient grotesc i circense. Així, seure entre les fileres de la instal·lació és un privilegi que el públic agraeix amb el somriure pur, descobert, de la criatura que s’amaga dins seu.

 

Les entrades (10 € general / 9 € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l’Escorxador i al web de LaTemporada Lleida. Cal recordar el descompte d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles de la programació municipal d’arts escèniques. Amb els abonaments 3 i 5 també es pot aconseguir fins a un 25% d’estalvi entre 36 espectacles, així com triar la millor localitat. A més, els estudiants de música, teatre i dansa que siguin menors de 20 anys es poden aplicar el 50% de descompte fent aquest tràmit online.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *