Sense Categoria

ERC-Avancem demana a la Paeria rebre l’agenda de l’alcalde

LleidaDiari
  • agost 11, 2015
  • 2 min read
ERC-Avancem demana a la Paeria rebre l’agenda de l’alcalde

ERC-Avancem demana a la Paeria rebre l’agenda de l’alcalde| Redacció – Fotografia: Miki de Santiago

 

El Grup Municipal d'Esquerra Republicana-Avancem a la Paeria ha demanat a Alcaldia informació detallada sobre les actuacions que l'equip de Govern té previst fer a la ciutat durant el tercer trimestre d'aquest any i rebre l'agenda de l'alcalde de la ciutat, Àngel Ros.

El grup lamenta que el passat 1 d'agost va conèixer pels mitjans de comunicació que l'alcalde havia presentat els projectes previstos sense informar abans a la resta de grups municipals. A més, també denuncia que s'incompleix el cartipàs perquè no s'envia als grups l'agenda de l'alcalde.
 
ERC-Avancem considera que aquest fet és una falta de respecte cap als grups polítics elegits pels lleidatans i per això demana que en el termini màxim d'un mes l'equip de Govern li faciliti per via telemàtica tota la documentació que hi ha dels projectes: la ubicació, les empreses que en faran l'execució i el pressupost, les dates d'inici i finalització d'obres, així com la data prevista inauguració.
 
El grup republicà lamenta la manca d'informació i l'opacitat del Govern i creu que la llista de projectes sense informació concreta que el grup socialista li va enviar després de la roda de premsa és insuficient en el contingut i en la forma. Segons ERC-Avancem, això demostra que l'alcalde continua actuant com si tingués majoria absoluta sense respectar la nova composició de representació municipal i sense la transparència de què tant es parla.
 
D'altra banda, ERC-Avancem denuncia que no s'envia l'agenda d'actes públics de l'alcalde als grups municipals, cosa que representa l'incompliment del cartipàs, i reclama que es rectifiqui. Segons recull el text, 'diàriament abans de les 15 hores es remetrà còpia de l'agenda de l'alcalde i tots els regidors a tots els grups municipals, amb la previsió d'actes del dia següent'.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *