Edició 2021

Ja pots matricular-te a l’EOI Lleida per al curs 2019-2020

  • setembre 2, 2019
  • 2 min read

Un moment d'una classe a l'EOI Lleida. | LleidaDiari.cat

 

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Lleida obre des d'aquest dilluns i fins al proper dijous, a les 15.00 hores, el període de preinscipció per a nous alumnes. Les persones interessades han de fer la gestió online per mitjà de l’aplicatiu del web eoilleida.cat. L’EOI ofereix classes d’alemany, anglès, àrab, català, espanyol, francès, italià i rus. També s’ofereixen classes de francès i anglès a Balaguer, i d’anglès a les Borges Blanques, Tremp i Vielha.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Els interessats en fer el Primer Curs (A1) de qualsevol dels idiomes citats podran accedir a una plaça després de formalitzar la preinscripció online i un cop feta l’assignació de places el proper 18 de setembre, a les 18.00 hores. D’altra banda, es pot accedir també a un curs superior acreditant el nivell amb un certificat o fent una prova de nivell.

 

Novetats per al nou curs

Enguany l’EOI ofereix dues novetats importants. En primer lloc, els alumnes que van obtenir el certificat de nivell C1 d’Anglès el curs 2018-19 i volen perfeccionar encara més l’idioma, podran fer —aquest curs pe rprimera vegada— el nivell més avançat, el C2. Les preinscripcions es fan també del 2 al 5 de setembre. D’altra banda, i amb el lema 'Torna a l’EOI', l’Escola Oficial d’Idiomes ofereix als antics alumnes que ja havien estudiat a l’EOI i havien aprovat qualsevol nivell, la possibilitat de tornar-hi i actualitzar els seus coneixements cursant l'últim curs fet o un curs inferior.

 

 

També et pot interessar…

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.