Sense Categoria

Enxampen un jove grimpant fins al balcó d’un primer pis per robar a Lleida

Avatar
  • agost 21, 2018
  • 4 min read
Enxampen un jove grimpant fins al balcó d’un primer pis per robar a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat dia 17 al carrer Parc de Lleida en rebre un avís d’un possible robatori atès que havien vist un individu que estava escalant en un edifici fins un balcó del primer pis. Un cop al lloc, els agents van sorprendre un individu quan sortia de l’immoble.

 

Els agents el van aturar, el van identificar com a M.S., de 21 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, i van comprovar que portava una motxilla amb diverses eines, com una pota de cabra i diversos tornavisos.

 

Tot seguit, van comprovar que al primer pis hi havia una finestra trencada. Davant el fets, els agents van detenir M.S. com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. 

 

Altres robatoris amb el mateix 'modus operandi'

Aquesta no és la primera vegada que intenten robar a domicilis de Lleida mitjançant aquesta pràctica. De fet, aquest mes d'agost una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar a l'avinguda de Sant Ruf de Lleida en rebre un avís d'un possible robatori en un local. En arribar al lloc, els agents van observar dos joves, un que amagava una motxilla entre uns matolls i un altre que amagava una bossa entre les taules de la terrassa d'un bar proper, i tot seguit com aquests intentaven seure en un banc. En aproximar-se els agents, van veure que un d'ells deixava una capsa sota el banc. 

 

Tot seguit, els agents han identificat aquests joves com a N.Y., de dinou anys i W.H., de divuit anys, ambdós nascuts al Marroc, i van comprovar que dins la motxilla hi havia un arc de serra i diverses fulles de serra, dins la bossa hi havia diverses eines, com un tornavís i una palanca entre altres i la capsa deixada sota el banc era d'un producte de tractament capil·lar.

 

Els agents van comprovar que aquests joves havien accedit al local, situat a l'altura d'un primer pis, escalant més de dos metres d'alçada i serrant els barrots d'una finestra, i que dins hi havia la caixa enregistradora oberta. Davant els fets, els agents van detenir N.Y. i W.H. com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força i van iniciar les diligències corresponents.

 

Paral·lelament, la Guàrdia Urbana va rebre un avís el passat mes d'abril d'un veí informant que hi havia dos joves grimpant fins al balcó d'un primer pis i que trencaven el vidre d'accés a l'interior de l'habitatge ubicat al carrer Valls d'Andorra de Lleida. Els agents van comprovar que la finestra que dóna al carrer tenia el vidre totalment trencat, la persiana a mig aixecar, que hi havia llum a l'interior i moviment de persones.

 

Al lloc es van personar diverses patrulles de suport i una patrulla del cos de Mossos d'Esquadra, que han controlat el perímetre de l'immoble. La patrulla va accedir per la finestra i va observar dos joves amagats que duien una motxilla amb diverses eines utilitzades per realitzar el robatori, els quals van admetre que acabaven de trencar la finestra per accedir al domicili.

 

Es va inspeccionar l'habitatge el qual es trobava tot registrat i amb objectes agrupats per la seva suposada sostracció. Davant els fets, els agents van detenir a I.B, i H.I., ambdós de 18 anys, nascuts a Marroc i veïns de Lleida, per un presumpte delicte de robatori amb força, i es van iniciar les diligències judicials corresponents.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *