Enxampen un home a Lleida begut, sense carnet i sense assegurança del vehicle

La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar el passat dijous un conductor que circulava per Lleida ciutat sense carnet i sota els efectes de les begudes alcohòliques. Els fets van tenir el dia 12 de juliol, a les 22.35 hores, quan una patrulla de la policia local va aturar un turisme, marca Volkswagen, a l'avinguda de l'Alcalde Porqueres de la capital de Segrià amb motiu d'un control de documentació.

 

Els agents van identificar el conductor, de 36 anys i de nacionalitat espanyol, qui no va mostrar cap tipus de permís. Després de les comprovacions pertinents, la policia local van assabentar-se que a aquest home no li constava el permís de conduir perquè no l'havia obtingut mai. Així mateix, els agents també van observar que aquesta persona presentava evidents símptomes de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques, i per aquest motiu li van fer una prova d'alcoholèmia. El resultat d'aquesta va donar un resultat positiu de 0,43 mil·ligrams per litre d'aire expirat. Els agents també van comprar que el conductor no tenia l'assegurança obligatòria del vehicle per circular.

 

Davant de tots aquests fets, els agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van fer les denúncies administratives corresponents, van iniciar les diligències penals per conduir sense permís i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.