Enxampen un home que conduïa sota els efectes de l’alcohol i sense permís de conduir

Aquest passat dijous 19, a les 22.00 hores, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va aturar un turisme arran d'una infracció de trànsit a la plaça de l'Exercit, a la ciutat de Lleida.  Els agents van comprovar que el conductor del turisme, de 42 anys, presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques, el van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 1.55 mg/l.
 

A més, li constava una suspensió del permís per decisió judicial. Així doncs, els agents van instruïr les diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i conduir sense permís i a més a més, vehicle va ser retirat al dipòsit municipal.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

D'altra banda, aquest mateix dia, però sobre les 12:00 hores, una patrulla va aturar un turisme arran d’una infracció de trànsit al carrer del Bisbe. Els agents van comprovar que el conductor del turisme, de 47 anys, no havia tingut mai permís de conduir, així doncs, van instruïr les diligències penals per conduir sense permís de conduir i ell vehicle va ser retirat al dipòsit municipal.
 

La matinada del divendres, a les 00:20 hores, una patrulla va aturar un turisme arran d’una infracció de trànsit al carrer de la República del Paraguai. Els agents van comprovar que el conductor del turisme, de 18 anys, no havia tingut mai permís de conduir. Els agents han instruït les diligències penals per conduir sense permís de conduir. El vehicle ha estat retirat al dipòsit municipal.

 

Enxampen un home que conduïa sota els efectes de l’alcohol i sense permís de conduir

Enxampen un home que conduïa sota els efectes de l'alcohol i sense permís de conduir | LleidaDiari.cat

Enxampen una parella injectant-se cocaïna

El passat dijous, sobre les 20:00 hores, una patrulla va ser comissionada al carrer Darrera Sant Martí arran de l’avís de ciutadans que informaven de persones punxant-se a la vista dels vianants.
 

Un cop la patrulla va arribar al lloc, va localitzar dos individus, de 46 i 55 anys, injectant-se cocaïna. Els agents van procedir a denunciar-los per consum de drogues tòxiques i van comissar els estris.
 

Una incidència més es va produïr el dia 20, a les 02:15 hores de la matinada, quan una patrulla va identificar tres joves als jardins Jaume Magre arran de l’avís de molèsties per música a un nivell elevat. Els agents van comprovar que els joves estaven consumint begudes alcohòliques fet pel qual van estar denunciats.

 

A més, van denunciar un quart jove per tinença de drogues tòxiques en localitzar-li una bosseta amb substància vegetal verdosa de presumptament marihuana en l’interior de la seva motxilla.