Enxampen un autocar intentant passar tabac de contraban per la duana de la Seu

Imatge del tabac a la duana

Imatge del tabac a la duana | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil va intervenir el passat diumenge un total de 2.861 paquets de diverses marques i 2.160 grams de picada, valorat tot això en 12.957,56 euros, en diferents maletes dels passatgers d'un autocar que procedia a passar la duana de la Seu d'Urgell. Segons ha explicat la policia, un autocar de viatgers, amb matrícula francesa i amb 72 passatgers a bord, va accedir a la duana de la Farga de Moles procedent d'Andorra.

 

Preguntat pels guàrdies civils del resguard fiscal si els passatgers tenien alguna cosa de declarar, i vist que cap d'ells va respondre a la pregunta, van procedir a la revisió del celler del vehicle. Els agents van observar que molts dels equipatges portaven tabac, sobrepassant bastants d'ells la franquícia estipulada per viatger.

 

A instància de l'Oficial de Viatgers, es torna a preguntar als passatgers, no fent-se càrrec cap d'ells de les quantitats trobades de tabac, procedint-se a l'aprehensió de tot el gènere localitzat. Finalment, es va procedir a aixecar la corresponent acta per Infracció administrativa de Contraban, quedant el gènere decomissat a la Duana de la Farga de Moles.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Sorprès un home amb 1.820 paquets al cotxe

D'altra banda, el 2 de maig una patrulla d'agents va aturar un vehicle conduït per un home de 53 anys i de nacionalitat francesa. Un cop identificat el conductor, es localitzen al maleter del vehicle la quantitat de 1.820 paquets de la marca Philip Morris, sense els precintes reglamentaris i valorats en 7.533 euros. Per tal fet es va procedir a aixecar acta, per infracció administrativa de Contraban, quedant dipositat tant el gènere decomissat com el vehicle intervingut, a les dependències de la Guàrdia Civil.

Imatge del tabac trobat a Valls de Valira

Imatge del tabac trobat a Valls de Valira | Guàrdia Civil