Sense Categoria

Enxampats 6 joves celebrant un aniversari en ple carrer a Lleida

Avatar
  • maig 7, 2020
  • 2 min read

Un cotxe de la Urbana de Lleida | EUROPA PRESS

Amb relació a les tasques realitzades a la ciutat per tal d'informar i fer complir les disposicions que es recullen al Reial Decret 465/2020, de 17 de març, en el que es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 aquest dimecres dia 6, es van fer 20 actes per infracció per incomplir les mesures cautelars amb relació al decret de l'estat d'alarma i es va continuar amb els diversos dispositius en els quals es van controlar un total de 93 vehicles.

 

Concretament, es van fer sis actes a un grup de nois al carrer Pere Cabrera que s'havien ajuntat per celebrar l'aniversari d'un d'ells. Els agents van donar avís als seus familiars per informar-los i perquè se'n fessin càrrec.

 

[predef]lleidadiari-grup-de-facebook-598[/predef]

 

Enxampen un bar obert a Lleida, amb un client bevent a la terrassa

La Guàrdia Urbana de Lleidava denunciar aquest dimarts 28 persones per incomplir el confinament decretat amb la declaració de l'estat d'alarma. Entre elles, el responsable d'un bar situat a l'avinguda del Segre que es trobava obert al públic, tal com els agents van poder constatar cap a les 23.50 hores. Així mateix, la Urbana va denunciar un client de l'establiment que es trobava assegut a la terrassa del bar prenent una consumició.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *