Enxampats a Lleida amb prop de 2.000 euros en bitllets falsificats

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va ser comissionada divendres passat l'avinguda Prat de la Riba de Lleida arran de l'avís d'un conductor d'autobús urbà perquè uns usuaris li havien pagat amb un bitllet de 20€ possiblement falsificat.

 

En arribar la patrulla va identificar els usuaris, un noi i una noia, que van resultar ser M.A.R., de 22 anys i nacionalitat búlgara i J.A.M., de 19 anys i nacionalitat espanyola.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Els agents van comprovar que la noia duia un total de 1.920 euros, fraccionats en bitllets de vint (20) euros a l'interior de la bossa de mà, tots ells presumptament bitllets falsos, ja que no presentaven algun dels elements de seguretat.

 

Diversos tiquets de compres efectuades en altres establiments de la ciutat

Preguntats per l'origen d'aquells diners els joves van manifestar que els hi havia proporcionat una tercera persona perquè els distribuïssin per diferents comerços. En l'escorcoll també se'ls va localitzar diversos tiquets de compres efectuades en altres establiments de la ciutat. La patrulla va procedir a la detenció de la parella per un delicte de falsificació de moneda.