Enxampats a Lleida amb més de 3 quilos de marihuana amagada al cotxe

Imatge dels objectes trobats durant l'escorcoll

Imatge dels objectes trobats durant l'escorcoll | Guàrdia Urbana

 

Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha observat aquesta matinada passada l'una de la matinada un turisme marca Audi estacionat al carrer Ramon Llull de Lleida amb tres persones a l'interior que estaven manipulant alguna cosa. En apropar-se al vehicle, els agents han comprovat que aquestes persones feien gestos d'amagar alguna cosa i han notat una forta olor a marihuana. Tot seguit, han fet sortir del vehicle aquestes persones i les han identificat com a A.H., de 36 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, B.M., de 28 anys i nascut a França, i M.G.M., de 50 anys, nascut a la República Dominicana i veí de Lleida, i han pogut veure dintre del vehicle un embolcall i restes d'una substància que semblava cocaïna i una cigarreta tipus porro encesa.

 

En l'escorcoll els agents han comprovat que tots tres portaven diners fraccionats, que feien un total d'uns 1625 euros, telèfons mòbils i uns embolcalls amb substància estupefaent, un d'ells dues bossetes amb substància vegetal que semblava marihuana i els altres dos un embolcall cadascun amb el que semblava cocaïna. En inspeccionar el vehicle, els agents han trobat al maleter un embolcall de paper de grans dimensions que cobria una bossa gran de plàstic embassada al buit que contenia una substància vegetal en forma de cabdells que presumptament eren de marihuana i amb un pes de 3.600 grams, també hi havia un aspirador i quinze bosses de plàstic. Davant els fets, els agents han detingut A.H., B.M. i M.G.M. com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i han iniciat les diligències corresponents.

 

Una important investigació contra la marihuana a Alfarràs

Els Mossos d'Esquadra van detenir la setmana passada vuit persones a Alfarràs, a la comarca del Segrià, set homes i una dona, d'entre 21 i 71 anys, en el marc d'una operació policial contra el tràfic de drogues. Tots ells formen part del mateix clan familiar. Durant la matinada, la policia catalana va realitzar vuit entrades i perquisicions, de manera simultània, en set domicilis i un magatzem, tots ubicats al carrer Nou d'Alfarràs. Fins a 85 agents de diferents unitats policials van treballar en el dispositiu. Finalment, van requisar més de 60 quilos de cabdells de marihuana.