Enxampats dos homes, un d’ells menor d’edat, robant el cable d’un pis desocupat de Lleida

Enxampats dos homes, un d’ells menor d’edat, robant el cable d’un pis desocupat de Lleida| Redacció – Fotografia: Guàrdia Urbana Lleida

 

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest diumenge dos homes, de 14 i 20 anys, per robar tot el cable d'un pis desocupat de Lleida, ubicat al carrer d'Antoni Guix i Ribelles de la ciutat. El pes del material que es volien endur era d'aproximadament cinc quilos.

Un ciutadà de la zona va ser qui va avisar als agents per un possible robatori. Tot seguit, diverses patrulles de la Policia local van anar al lloc i des de la part posterior de l'immoble van accedir-hi i van localitzar dos individus amagats a la terrassa.
 
Els agents van identificar E.S.S., de 20 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i un noi de 14 anys, els quals van reconèixer que havien tret el cable del pis per emportar-se'l. Seguidament, la Guàrdia Urbana va comprovar que a l'interior del pis hi havia un munt de cables, amb un pes de cinc quilos, i tots els caixetins elèctrics estaven forçats.
 
Davant d'aquests fets, els agents van detenir  E.S.S. i el noi de 14 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb força i van iniciar les diligències corresponents.