Enxampat un jove a Lleida amb 78 grams d’haixix i marihuana

Imatge de la droga requisada

Imatge de la droga requisada | @guardiaurbana

 

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava divendres passat servei de vigilància a peu pel Centre Històric va observar un jove al carrer Palau amb una actitud sospitosa. Els agents van aturar aquest jove, el van identificar com a H.M.A., de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i van comprovar que portava dues peces d'una substància de color marró que semblaven d'haixix i una capseta amb sis cabdells d'una substància que presumptament era marihuana.

 

Atès que les dues peces de substància feien un pes total de 78 grams, els agents van detenir H.M.A. com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. En confirmar les seves dades, els agents van comprovar que li constava vigent una ordre de recerca i detenció d'un jutjat de Leon i també van fer les diligències corresponents per aquest motiu.

 

Dos detinguts més per la Urbana a Lleida

D'altra banda, el dissabte a les 3.05 hores de la matinada, una patrulla va observar un grup de joves al carrer del Camp de Mart, un dels quals estava saltant sobre un vehicle estacionat al lloc. Els agents van identificar aquests vuit joves, tots de nacionalitat espanyola i d'edats compreses entre els 27 i 34 anys, i van comprovar que el vehicle sobre el qual havia saltat un dels joves presentava diversos danys. Aquest jove, D.B.H., de 33 anys, en identificar-se amb un document espanyol, va reconèixer els fets i va explicar que també tenia la nacionalitat andorrana, on resideix, i que no té cap domicili a territori espanyol. Davant aquests fets, els agents van detenir aquest jove com a presumpte autor d'un delicte de danys.

 

Paral·lelament, una hora més tard del mateix dissabte, uns joves van requerir una patrulla a la porta de l'Hospital Santa Maria de Lleida per informar que dins del recinte hospitalari hi havia un individu amb una actitud estranya i que estava cridant. Tot seguit, els agents van localitzar aquest individu que cridava el nom d'una dona mentre mirava a través de les finestres de la planta baixa d'un edifici de l'hospital.

 

Els agents el van identificar com a M.R.B., de 37 anys i nascut a Algèria, i van comprovar que li constaven dos requeriments vigents de prohibició d'apropament a una dona, que segons ell mateix va explicar es trobava ingressada a l'hospital i ell la volia visitar. Un cop els agents van comprovar que la dona es trobava a l'hospital van detenir M.R.B. com a presumpte autor d'un delicte de trencament de condemna.