Sense Categoria

Enxampat un home a Lleida robant roba i sabates per valor de 200 euros

Avatar
  • setembre 10, 2018
  • 2 min read
Enxampat un home a Lleida robant roba i sabates per valor de 200 euros

Un vigilant de seguretat d'una botiga va requerir una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava servei de vigilància a l'Eix Comercial de Lleida la tarda del passat divendres. Aquest vigilant va intentar aturar un individu atès que era conegut per haver furtat a la botiga en altres ocasions però aquest va intentar marxar moment en el qual els agents el van aturar. Tot seguit, van comprovar que aquest individu, de 40 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, portava dins d'una motxilla diverses peces de roba i unes sabates, valorat tot en uns 200 euros, i a les seves butxaques portava dues tenalles petites i una navalla.

 

Tot seguit, el vigilant va lliurar tres dispositius d'alarma trencats que havia localitzat en un vestidor. Els agents també van comprovar que la motxilla havia estat furtada en una altra botiga molt propera al lloc, la qual estava valorada en uns 50 euros. Davant els fets, els agents van iniciar les diligències corresponents per dos delictes lleus de furt i van comissar les tenalles i la navalla, que presumptament havia fet servir per trencar els dispositius d'alarma de les peces de roba.

 

Sorprès mentre intentava obrir un cotxe a Lleida

Paral·lelament, la matinada de diumenge a dilluns, al carrer Alfred Perenya de Lleida, a l'altura de l'avinguda de l'Alcalde Porqueres, una patrulla va observar un individu que semblava que intentava obrir un vehicle estacionat. Aquest individu en observar els agents va marxar del lloc però aquests el van aturar i el van identificar com a P.J.C.A., de 35 anys i de nacionalitat espanyola.

 

En ser requerit, aquest individu va explicar que el turisme era de la seva dona. Els agents van comprovar que li constava vigent una ordre de no apropament de la seva dona i que aquesta tenia el seu domicili molt pròxim al lloc. Davant els fets, els agents van detenir P.J.C.A. com a presumpte autor d'un delicte de trencament de condemna i van iniciar les diligències corresponents.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *