Enxampat després de robar en un magatzem rural de Lleida

Enxampat després de robar en un magatzem rural de Lleida| Redacció – Fotografia: Mossos d’Esquadra (Arxiu)

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dilluns, 27 d'abril, un home de 31 anys, veí d'Aitona i de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d'un robatori amb força en un magatzem rural situat a la partida Grealó de Lleida.

Els fets es remunten al passat 15 d'abril quan es va produir un robatori amb força en un magatzem situat a la partida Grealó de Lleida. Un desconegut va trencar un finestra per tal d'accedir a l'interior i, un cop dins, va sostreure tres cadires antigues, dues catifes, una esmoladora, un compressor elèctric, una soldadora, diverses caixes de cable elèctric i material de construcció, entre altres objectes. Tots els objectes sostrets estaven valorats en prop de 6.000 euros.
 
Els mossos van constatar que, hores abans de rebre la denúncia, s'havia identificat un home a l'interior d'una casa deshabitada situada en la mateixa partida del robatori. Durant la identificació els agents van comprovar que a l'interior de la casa, entre altres objectes, hi havia dues catifes enrotllades.
 
Amb aquesta informació, els investigadors van tornar a la casa, on ja no hi havia ningú, i van recuperar les catifes que van ser reconegudes pel seu legítim propietari.
 
Aquest dilluns, durant un control preventiu en l'accés a una deixalleria del Polígon El Segre de Lleida, els mossos van aturar un turisme conduït per l'home que va ser identificat el dia del robatori i del que ja constava l'ordre de detenció. Els agents el van detenir com a presumpte autor del robatori amb força a l'interior del magatzem. A més, van comprovar que a l'interior del vehicle duia dues bateries, una bomba d'aigua, una bobina, un alternador i ferralla variada.
 
Els investigadors van recollir el material i hores d'ara estan fent gestions per tal de concretar el seu origen.
 
El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar dimecres davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.
 
Nou robatori amb força a l'interior d'un domicili
Per altra banda, els mossos també van detenir el passat 27 d'abril, un home de 35 anys d'edat, veí dels Alamús i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un domicili. La matinada del 22 de març es va produir un robatori en una casa dels Alamús. Un desconegut van forçar la porta del magatzem i, un cop dins, va sostreure dues màquines d'escriure antigues, una espasa, una col·lecció de vehicles en miniatura, àmfores i un televisor, entre altres objectes.
 
La investigació va concloure el passat dilluns amb la detenció d'un veí dels Alamús com a presumpte autor del robatori. Els agents van comprovar que el detingut havia venut part dels objectes sostrets en dos establiments de compravenda del Segrià.
 
El detingut va passar dimecres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.