Enxampat després de robar a l’interior de 12 vehicles a Lleida

Enxampat després de robar a l’interior de 12 vehicles a Lleida| Redacció – Fotografia: Mossos d’Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 18 de març un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, com a presumpte autor de dotze delictes de robatori amb força a interior de vehicle, realitzats a la ciutat de Lleida.

Els fets van passar pels volts de les 15.00 hores al carrer Sant Martí de Lleida. Un mosso d’esquadra, que estava fora de servei, va veure un home que escridassava a un altre, acusant-lo d’haver trencat el vidre d'uns vehicles estacionats en un pàrquing exterior proper i haver sostret objectes de l’interior. L’agent també va veure com el presumpte lladre anava llençant els objectes al terra a mesura que fugia apressadament del lloc.
 
El mosso es va identificar com a policia i va interceptar el sospitós. Després de comprovar que es desfeia de les coses que havia sostret dels vehicles, va detenir-lo com a presumpte autor dels robatoris.
 
Un cop en dependències policials, agents de la unitat d'Investigació van trobar indicis que relacionaven el detingut amb altres nou robatoris amb força a interior de vehicle, comesos la setmana anterior a Lleida. En tots els casos, el lladre va fracturar el vidre d'alguna de les portes del vehicle per accedir a l'interior. Tres dels robatoris els va cometre el dia que va ser detingut, en un pàrquing del carrer Enric Granados. Vuit els va cometre el 16 de març en un pàrquing privat de l'avinguda Alcalde Porqueres i un el passat dia 17 en un pàrquing de la Plaça Social.
 
El detingut, que tenia nombrosos antecedents, va passar el 21 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.