Successos

Alerta: Enxampat un caçador furtiu disparant de nit i des del cotxe a Lleida

Perseguia cabirols, senglars de grans dimensions i conills per les comarques de la Noguera, el Pla d'Urgell i l'Urgell

Mar Laborda
  • febrer 17, 2023
  • 2 min read
Alerta: Enxampat un caçador furtiu disparant de nit i des del cotxe a Lleida

Els Agents Rurals han denunciat un furtiu per disparar des de vehicles, de nit, amb focus i en zones de seguretat. La investigació es va iniciar arran d’unes imatges a les xarxes socials en què la persona denunciada mostrava aquestes infraccions. Aquest individu, que perseguia mascles de cabirol, senglars de grans dimensions i conills dins les comarques de la Noguera, el Pla d’Urgell i l’Urgell, també ha estat denunciat per no disposar ni de permís d’armes ni de llicència de caça. Arran del control es va poder identificar una altra persona que cedia al furtiu les seves armes de caça major (rifles) i menor (escopeta i carrabina 17HMR).

La investigació ha estat desenvolupada per membres del Grup Especial de Verins i Antifurtivisme del Cos d’Agents Rurals. Tots dos individus denunciats són, un de la comarca de l’Urgell i l’altre de la comarca de l’Alt Urgell. Han estat denunciats tant pels Agents Rurals com per la Guàrdia Civil, amb qui s’ha col·laborat per dur a terme l’actuació.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les infraccions que se’ls imputen contravenen la Llei de Caça, la Llei 42/2007 de Biodiversitat i també la Llei de seguretat ciutadana. Les sancions poden oscil·lar entre els 10.000 i els 30.000 euros i la retirada de les armes i la llicència.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *