Entrades a la venda per a la World Skate Europe Final Four

Aquest dijous s’han posat a la venda les entrades per a la World Skate Europe Final Four d’hoquei patins que se celebra a Lleida aquest cap de setmana convertint la ciutat en la seu de l’elit europea d’aquest esport. Les entrades es poden adquirir a la botiga del Club Lleida Llista i a la taquilla del mateix pavelló. El preu és de 10 € i es pot comprar un abonament per als dos partits de dissabte a 15 €.

Per tal d’incentivar l’assistència de públic al pavelló municipal Onze de Setembre, el preu de les entrades és molt assequible i el mateix que el 2019, la darrera vegada que Lleida va organitzar aquesta competició.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Així, l’entrada per a assistir a cada semifinal del dissabte 22 d’abril i la final del diumenge 23 d’abril tindrà un cost de 10 €. També hi ha la possibilitat de comprar un abonament de 15 € per veure les dues semifinals del dissabte 22 d’abril. Els infants menors de 6 anys tenen entrada gratuïta, sempre que ho acreditin amb el DNI. A més, les persones que comprin entrades podran participar en el sorteig de 40 regals.

 

Les entrades es podran adquirir a la botiga del Club Lleida Llista i a la taquilla del mateix pavelló en els següents horaris:

 

Dies i horari a la botiga del Pavelló Onze de Setembre:

Dijous 20 d’abril de 16.30 a 20.30 hores

Divendres 21 d’abril de 16.30 a 20.30 hores

 

Dies i horaris de la taquilla a la porta del Pavelló Onze de Setembre:

Dissabte 22 d’abril de 14.30 a 19.30 hores

Diumenge 23 d’abril de 10.00 a 13.00 hores