Ja estan a la venda les entrades per veure el Força Lleida-Barça

El Trofeu Orum Ciutat de Lleida ja té dia, hora i rival. El Barça de Roger Grimau visitarà l’Espai Fruita Barris Nord el dijous 7 de setembre a les 20:30 hores, per a disputar el trofeu de la ciutat. Aquest derbi català serà el primer partit de l’ICG Força Lleida a casa i servirà per encetar la pretemporada davant l’afició i com a presentació de l’equip dirigit per Gerard Encuentra.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El preu de les entrades són de 15 euros per al públic general i 10 euros per als abonats del Força Lleida a la temporada 2023/24. Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web del club o a les oficines (De dilluns a dijous de 18 a 20 h. Pavelló Espai Fruita Barris Nord. 1a planta). Són entrades numerades i, per tant, es demana que es respecti el seient assignat.

Els abonats, que disposen d’aquest preu reduït en l’accés al partit, podran adquirir l’entrada al seu seient habitual fins al dijous, 31 d’agost. A partir de l’1 de setembre s’allibera el seient i es posa a la venda general. Per a adquirir l’entrada necessitaran accedir al web amb el seu usuari assignat d’abonat/da o bé fer-ho a oficines mostrant el carnet físic o digital de la temporada 2023/24.

El Trofeu Orum Ciutat de Lleida està patrocinat per Orum Center, equip multidisciplinari de professionals del món de la salut: psicologia, pedagogia, psicopedagogia, logopèdia, psiquiatria, neuropediatria i neuropsicologia. L’equip vetlla per un desenvolupament integral. Compta amb àmbits d’atenció sobre Prevenció, Detecció, Orientació, Diagnòstic i Tractament.