Sense Categoria

Entra en funcionament un nou període d’Hores Blaves per gaudir d’aparcament gratuït a Lleida

LleidaDiari
  • juny 1, 2015
  • 2 min read
Entra en funcionament un nou període d’Hores Blaves per gaudir d’aparcament gratuït a Lleida

Entra en funcionament un nou període d’Hores Blaves per gaudir d’aparcament gratuït a Lleida| Redacció – Fotografia: Laura Biela

 

Entra en funcionament un nou període d’Hores Blaves per gaudir d’aparcament gratuït a Lleida. Els conductors que no hagin comès cap sanció municipal de circulació des de l’1 de març al 31 de maig podran obtenir, a partir d’aquest dilluns, 1 de juny, 12 hores i mitja gratis d’aparcament, que se sumaran a les 12 hores i mitja gratuïtes atorgades el primer trimestre si tampoc van tenir cap infracció

En total, al llarg de l’any es podrà gaudir d’un màxim de 50 hores. La consulta de les noves hores es pot realitzar a través del web municipal.
 
Totes les persones que ja disposin de targeta no hauran d’expedir una de nova, només recarregar les noves hores. Per fer efectiva la recàrrega s’hauran de dirigir a les oficines d’Eysa, ubicades a la Plaça Blas Infante, número 2 (Parking Cappont), en horari de 09.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, de dilluns a divendres. Per qualsevol dubte o consulta poden trucar al 973 21 17 78.
 
Emissió de noves targetes
La targeta d’Hores Blaves s’obté a les Oficines d’EYSA. El cost de l’emissió de la targeta Hores Blaves és de 2 euros i només serà vàlida per a la matrícula del vehicle que figurarà al dors. En el moment de fer la gestió cal dur el DNI. Si no s’és el propietari, s’ha de portar una fotocòpia del DNI i una autorització signada.
 
Més informació a la pàgina web de l’Ajuntament o a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (Plaça Paeria, 11). Els ciutadans que desitgin més informació també la poden obtenir al 010.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *