Enric Humet, nova incorporació de l’Handbol Pardinyes

Enric Humet, nova incorporació de l’Handbol Pardinyes| Redacció – Fotografia: Handbol Pardinyes

 

El primer equip de l'Handbol Pardinyes comença aquest dilluns la seva posada a punt de cara a afrontar amb garanties i molta ambició una nova temporada a la lliga Antonio Lázaro (màxima categoria de l’handbol català), en la que comptarà, entre altres, amb el recent incorporat Enric Humet, un jove lateral provinent del Sant Quirze.

El Pavelló Municipal de Pardinyes, la Mitjana i els carrers del barri de Pardinyes tornaran a tenyir-se de groc-i-negre a partir de dilluns amb motiu de la tornada a l’activitat dels diferents equips del Club Handbol Lleida Pardinyes, de cara a preparar amb garanties una nova campanya, que el conjunt de l’entitat afronta amb un especial optimisme i ganes de treballar en favor de l’handbol i el foment de l’esport de base.
 
Pel que fa a l’actualitat del primer equip, dirigit per Txema del Rosal amb el suport a la banqueta d’Ivan Águila i Dani Colell i Eugenio Águila, preparador físic i delegat en funcions respectivament, cal destacar la recent incorporació d’Enric Humet, un jove lateral (20 anys) provinent de l’Handbol Sant Quirze, equip de la Primera Divisió de l’handbol estatal. El jugador barceloní arriba a Lleida amb molt bones referències per part del seu entrenador, que el valora “com un primera línia polivalent que destaca per la seva força a l’u contra u i en labors defensives”. El 'fitxatge' d’Enric Humet, que arriba a Lleida per a cursar el grau d’INEFC, s’afegeix a les incorporacions d’Aritz Montero, extrem esquerra de l’Anaitasuna de Pamplona i Pol Deirós extrem dret, provinent del Sant Martí Adrianenc.
 
El conjunt lleidatà buscarà enguany arribar al final de la competició classificat per a jugar la fase d’ascens a 1ª Nacional, tot i ser molts conscients del gran nivell dels contraris i de la gran dificultat de la categoria. 
 
Els lleidatans combinaran en aquesta primera fase de la temporada els treballs físics amb la disputa de diferents partits amistosos. El primer encontre amistós a casa es jugarà contra el Barça juvenil, actual campió d’Espanya, el dia 14 de setembre al Municipal de Pardinyes. L’Handbol Lleida debutarà a la Lliga Antonio Lázaro el 27 de setembre, visitant la sempre complicada pista de l’Handbol Manyanet.