Sense Categoria

Enderroquen l’edifici del Secà de Sant Pere que ha patit un esfondrament

Avatar
  • febrer 6, 2020
  • 2 min read

La incidència ha obligat a desallotjar els tres ocupants de l'immoble confrontant | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida enderrocarà de forma subsidiària els edificis situats al número 30 i 32 del carrer Oliver del barri del Secà de Sant Pere, després que aquest dimecres s'hagi produït l'esfondrament parcial de la teulada del número 30, que estava deshabitat.

 

Els serveis tècnics municipals han recomanat el seu enderrocament immediat perquè el seu estat de conservació és molt deficient i l'actuació s'ha iniciat aquest mateix dimecres a la tarda. L'esfondrament ha provocat també danys a l'immoble confrontant, el número 32, i en una inspecció s'ha comprovat que es troba en mal estat i no compleix les condicions mínimes d'habitabilitat. Hi residien tres persones, que han estat desallotjades i adreçades als serveis socials per rebre allotjament d'urgència.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Valoren l'enderrocament d'altres edificis

D'acord amb el propietari del número 32, els tècnics municipals han decidit que aquest edifici, malgrat que no pateix cap risc imminent, també serà enderrocat dins de la mateixa actuació. A més, s'està valorant si es fa el mateix amb l'edifici de l'altre costat, el número 34, que també és del mateix propietari i es troba deshabitat i amb deficiències.

 

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme de la Paeria, Toni Postius, ha visitat al migdia el carrer Oliver i ha explicat que la causa de l'esfondrament han estat les pluges de les últimes setmanes, que han provocat que acabés col·lapsant l'estructura de l'edifici del número 30, que és de fusta i tova, i estava ja molt deteriorada, ja que no s'havia rehabilitat mai. Arran del succés, Postius ha afirmat que «seria una bona oportunitat per enderrocar aquesta illa de tres cases i solucionar una zona que està degradada».

 

També et pot interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *