Sense Categoria

Endeguen una campanya per a recuperar el Club Banyetes

Avatar
  • febrer 4, 2020
  • 2 min read
Endeguen una campanya per a recuperar el Club Banyetes

La fiscalia de Lleida ha decidit arxivar les diligències d'investigació per la denúncia presentada per l'actual equip de govern de la Paeria contra la gestió del Club Banyetes, entre els anys 2005 i 2019 en considerar que els fets «no són constitutius de delicte».

 

La denúncia apuntava directament al promotor i creador de la figura d'aquest club infantil, Jesús Costa, i segons fiscalia no s'ha observat cap irregularitat més enllà del fet que durant un període de 30 dies, va ocupar un càrrec públic de forma indeguda. Davant aquesta notícia, des del Club Banyetes han decidit endegar una campanya que permeti que el famós club infantil lleidatà torni a treballar com sempre.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Tuits a l'alcalde i a la regidora d'Educació

En aquest sentit, i tal com es pot veure a les seves xarxes socials, des del Club Banyetes demanen als seus seguidors que enviïn tuits a l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i la regidora d'Educació, Sandra Castro.

 

D'aquesta forma, esperen que la Paeria prengui mesures i que, després de la decisió de la Fiscalia, pugui retornar als infants de la ciutat la il·lusió per a veure el seu caragol preferit. Ara caldrà esperar quina és la decisió de l'equip de govern amb aquest club que, de moment, veu amb incertesa el seu futur. De la mateixa forma, els socis demanen explicacions i informació sobre l'estat en el qual es troba el projecte.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *