S’encadenen a les portes del PSC de Lleida per demanar la llibertat de Hasel

Cinc joves s'han encadenat aquest dimarts migdia a la seu del PSC a Lleida per denunciar de nou l'empresonament del raper Pablo Hasel i «assenyalar» als quals consideren culpables juntament amb Unides Podem (UP).

 

Segons han informat a través d'un manifest des de la plataforma de suport a Hasel, «el fals govern del canvi el més progressista de la història, és el responsable d'empresonar a un artista per denunciar totes les injustícies i barbaritats que vivim i patim sota aquest règim enemic de la democràcia». Així mateix, asseguren que «no tenim altra sortida que la pressió popular» i, per això, animen a seguir amb «constància i combativitat».

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Lluitar per la seva llibertat és lluitar pel dret a la llibertat d'expressió, diuen

La plataforma proHasel adverteix en el seu comunicat que «avui és ell qui pateix la repressió, però demà pots ser tu». «Lluitar per la seva llibertat és lluitar pel dret a la llibertat d'expressió i la resta de drets i llibertats democràtiques que ens neguen diàriament», conclouen. Els joves lligats a la seu del PSC porten caretes amb la cara del raper i han penjat també una pancarta en què es pot llegir: «Empresonament per explicar fets provats. Llibertat Pablo Hasel. PSOE i UP culpables».