Articles

En marxa el Circuit Provincial 2013 de tennis

  • gener 24, 2013
  • 2 min read
En marxa el Circuit Provincial 2013 de tennis
En marxa el Circuit Provincial 2013 de tennis

En marxa el Circuit Provincial 2013 de tennis| Redacció – Fotografia: FCT Lleida

 

El Circuit Provincial Lleida de tennis, que aquesta temporada compleix 73 anys, ja coneix les dates i els escenaris de les sis proves puntuables que tindrà al llarg de 2013. Des de benjamins fins a veterans lluitaran durant dotze mesos per aconseguir els sis títols i, alhora, sumar punts i classificar-se per a la quarta edició del Màsters Provincial Wala.

L’activitat s’inicia el proper 2 de febrer amb el IX Open Esports Pifarré que es jugarà al CN Lleida i que finalitzarà el 21 d’abril amb totes les categories en joc.
 
Els següents tornejos en arrencar seran al Club Tennis Lleida. Es tracta del Tennis i Cultura benjamí (del 9 de febrer al 17 de març) i del IX Prat Llongueras que reuneix totes les categories i es farà del 16 de febrer al 28 d’abril. 
 
Tant el CN Lleida com el CT Lleida han fet un canvi de patrocinador i han variat nomenclatura dels seus tornejos. Després de vuit anys, el Prat Llongueras deixa el CN Lleida per passar al CT Lleida i els primers, en el seu lloc, organitzen el torneig sota el nom de IX Open Esports Pifarré, que s’estrena com a patrocinador.
 
El quart campionat serà el Trofeu Aniversari del CT Urgell amb totes les categories que es disputarà del 27 d’abril al 16 de juny.
 
El cinquè i sisè se celebraran del 21 de setembre al 3 de novembre i seran el IV Open Sícoris (benjamí, aleví, infantil i cadet) i l’Open Pla d’Urgell al Club Tennis Mollerussa (júnior, absolut i veterans).
 
Per tancar la temporada, el Màsters Wala es jugarà el 8, 14, 15, 21 i 22 de desembre al CN Lleida. 

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.