En busca i captura a Tarragona l’home que va atracar un banc de Calaceit

Imatge de l'home que busca la Guàrdia Civil a les comarques de Tarragona.

Imatge de l'home que busca la Guàrdia Civil a les comarques de Tarragona. | TarragonaDigital

 

La Guàrdia Civil, amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, busca a les comarques de Tarragona un home que a finals de la setmana passada va atracar un banc a Calaceit, a Terol. El busquen a una hora i vint minuts del lloc on va cometre el robatori, ja que segons les primeres investigacions de la policia l'home va fugir després de l'atracament cap a Tarragona. Si més no, en direcció a Tarragona. L'home, d'uns 40 anys, anava armat però encara no s'ha pogut esbrinar si era real o simulada.

 

Hi ha imatges de l'atracador de l'Ibercaja

Amb la cara tapada amb unes ulleres de sol, un barret de color groc i vestit amb una armilla reflectant i amb una arma, que encara no se sap si és real o simulada, va assaltar una oficina d'Ibercaja de Calaceit. Després de cometre l'atracament es va escapar de la zona amb bicicleta fins que la va abandonar, a mig quilòmetre més enllà. L'home no va poder ser detingut i va ser llavors quan es va iniciar l'operació per intentar-lo caçar.

 

L'home, els 6.000 euros que es va endur i els seus còmplices, si n'hi havia, han desaparegut i la Guàrdia Civil creu que s'amaguen a Tarragona, tot i no està clar on es refugia, si va arribar a Tarragona ciutat o si s'ha quedat entre alguns dels municipis com Gandesa o Mora d'Ebre, ja a la zona de Tarragona. La Guàrdia Civil ha activat diversos controls de pas per poder-lo trobar des del passat divendres 14 de setembre, tot i que ara per ara, encara sense sort. Tot i que s'han pogut veure imatges de la cara de l'atracador, captades per les càmeres de seguretat del banc, la Guàrdia Civil no ha facilitat la identitat de la víctima ni tampoc si l'han pogut identificar.

 

Els Mossos col·laboren amb la Guàrdia Civil

En la recerca de l'home també hi col·laboren els Mossos d'Esquadra, que van ser informats que l'home havia pogut entrar a Catalunya des de Caseres, a la Terra Alta, després de l'atracament. La policia catalana tampoc ha donat detalls de l'operatiu de recerca de l'atracador de Calaceit tot i que sí que han confirmat que col·laboren amb la Guàrdia Civil en aquest cas i que ara per ara no s'ha detingut a cap persona.