Lleida

Les empreses del CEEILleida augmenten el número de llocs de treball en un any

Marta Romera
  • octubre 24, 2022
  • 2 min read
Les empreses del CEEILleida augmenten el número de llocs de treball en un any

El nombre de llocs de treball de les empreses instal·lades en el viver del CEEILleida han augmentat un 24% en un any. Dels 178 que hi havia a finals de l’exercici de 2021, s’ha passat als 210 actuals. Actualment, hi ha instal·lades 41 empreses, i l’índex d’ocupació del viver s’ha incrementat del 81% de fa un any al 89% actual.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Aquestes dades s’han donat a conèixer en les reunions del Consell Directiu i de la Junta de Patrons de la Fundació, totes dues presidides pel diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert, que ha destacat que l’índex de supervivència empresarial de les empreses nascudes al CEEILleida en els seus tres primers anys d’activitat és del 92%, molt per damunt de la mitjana catalana (56%), de l’espanyola (50,6%) i europea (54,6%), segons dades de l’INE i Cepyme.

Així mateix, la Junta de Patrons, de la que forma part la Diputació de Lleida, Ajuntament de Lleida, Universitat de Lleida, cambres de comerç de Lleida i Tàrrega, els sindicats UGT i CCOO, Caixabank, COELL i Pimec, ha aprovat per unanimitat el pressupost del CEEILleida per a l’any 2023, que és de 809.500 euros, un 1,67% més que fa un any.

 

Durant aquest any 2022, 125 estudiants, universitaris o d’educació secundària, han visitat el CEEILleida per conèixer les seves instal·lacions i els serveis que ofereix als emprenedors. Així mateix, en els 17 anys d’història del CEEILleida, s’han creat un total de 159 empreses (9,4 a l’any de mitjana).

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *