Lleida

Empresaris del territori: No desaprofiteu l’ajuda que GlobaLleida us regala

Consulta els múltiples programes que poden fer impulsar el teu negoci

Marta Romera
  • gener 5, 2023
  • 3 min read
Empresaris del territori: No desaprofiteu l’ajuda que GlobaLleida us regala

GlobaLleida ofereix serveis d’emprenedoria per acompanyar-te en el procés de creació del teu projecte empresarial. Si ja tens una empresa i vols créixer, des de l’entitat disposen de programes específics per impulsar-la i fer-la més competitiva. Activitats, programes i serveis de creació, creixement i consolidació de les empreses del territori, son alguns dels beneficis que poden tots aquells que apostin per impulsar el seu somni.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Alguns dels seus programes

Programes com Impulsa’t, dirigit a empreses que estiguin en una fase inicial i que necessitin impulsar els seus negocis i fruita de la fusió dels antics ‘Tacompanyem’ i el ‘Lleida Startup’, està dissenyats especialment per acompanyar, ajudar a dissenyar un pla d’acció i buscar ajuda i assessorament financer per a tots els empresaris de la demarcació que ho necessitin. D’igual forma, també ofereixen un servei d’assessorament financer personalitzat i únic a través d’accions concretes com les rondes o workshops i els programes especialitzats per a pimes. 

Accelera el creixement

Des de GlobaLleida també arriba el programa ‘Accelera el creixement’, impulsat per PIMEC i el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida amb l’objectiu d’ajudar a créixer a 15 pimes, a través d’un acompanyament personalitzat.

 

Amb l’Accelera el Creixement es revisa l’estratègia de la teva empresa amb experts i expertes per definir un pla de creixement que podràs començar a posar-lo en pràctica a través d’un pla d’acció. Aquest programa de suport t’ajudarà en aspectes com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, l’estructura financera, la internacionalització, i/o l’organització empresarial.

Finalment, també organitzen esdeveniments anuals com la jornada ‘Connecta’, la qual s’emmarca dins dels programes de creixement empresarial i agrupen des de autònoms i micropimes, a pimes o startup’s, i neix amb la finalitat de ser un espai de trobada del teixit empresarial i promoure la generació d’oportunitats i sinergies que els aporti un valor afegit a la seva activitat econòmica.

 

Tanmateix, des de el 2013 promociona als emprenedors de la Xarxa Cei a les diferents Fires que es celebren a la ciutat, posant al seu abast un estand de 64m2 en el que poden exposar i donar a conèixer els seus productes i serveis.
Per tal d’optimitzar els resultats de la participació dels emprenedors a les fires, GLOBALLEIDA, els hi ofereix formació a tots els interessats a conèixer els aspectes que cal treballar abans, durant i després de participar en una fira, de manera efectiva, reduint els costos i maximitzant els avantatges.

 

La fira es planteja com un espai per obtenir oportunitats comercials, un excel·lent aparador per a que les empreses de la Xarxa Cei, puguin donar a conèixer els seus productes i serveis, consolidar clients i mercats o conèixer de nous.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *