Empresaris del territori: No desaprofiteu l’ajuda que GlobaLleida us regala

GlobaLleida ofereix serveis d’emprenedoria per acompanyar-te en el procés de creació del teu projecte empresarial. Si ja tens una empresa i vols créixer, des de l’entitat disposen de programes específics per impulsar-la i fer-la més competitiva. Activitats, programes i serveis de creació, creixement i consolidació de les empreses del territori, son alguns dels beneficis que poden tots aquells que apostin per impulsar el seu somni.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Alguns dels seus programes

Programes com Impulsa’t, dirigit a empreses que estiguin en una fase inicial i que necessitin impulsar els seus negocis i fruita de la fusió dels antics ‘Tacompanyem’ i el ‘Lleida Startup’, està dissenyats especialment per acompanyar, ajudar a dissenyar un pla d’acció i buscar ajuda i assessorament financer per a tots els empresaris de la demarcació que ho necessitin. D’igual forma, també ofereixen un servei d’assessorament financer personalitzat i únic a través d’accions concretes com les rondes o workshops i els programes especialitzats per a pimes. 

Accelera el creixement

Des de GlobaLleida també arriba el programa ‘Accelera el creixement’, impulsat per PIMEC i el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida amb l’objectiu d’ajudar a créixer a 15 pimes, a través d’un acompanyament personalitzat.

 

Amb l’Accelera el Creixement es revisa l’estratègia de la teva empresa amb experts i expertes per definir un pla de creixement que podràs començar a posar-lo en pràctica a través d’un pla d’acció. Aquest programa de suport t’ajudarà en aspectes com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, l’estructura financera, la internacionalització, i/o l’organització empresarial.

Finalment, també organitzen esdeveniments anuals com la jornada ‘Connecta’, la qual s’emmarca dins dels programes de creixement empresarial i agrupen des de autònoms i micropimes, a pimes o startup’s, i neix amb la finalitat de ser un espai de trobada del teixit empresarial i promoure la generació d’oportunitats i sinergies que els aporti un valor afegit a la seva activitat econòmica.

 

Tanmateix, des de el 2013 promociona als emprenedors de la Xarxa Cei a les diferents Fires que es celebren a la ciutat, posant al seu abast un estand de 64m2 en el que poden exposar i donar a conèixer els seus productes i serveis.
Per tal d’optimitzar els resultats de la participació dels emprenedors a les fires, GLOBALLEIDA, els hi ofereix formació a tots els interessats a conèixer els aspectes que cal treballar abans, durant i després de participar en una fira, de manera efectiva, reduint els costos i maximitzant els avantatges.

 

La fira es planteja com un espai per obtenir oportunitats comercials, un excel·lent aparador per a que les empreses de la Xarxa Cei, puguin donar a conèixer els seus productes i serveis, consolidar clients i mercats o conèixer de nous.