Sense Categoria

L’empresa B-Grup celebra els seus 50 anys de trajectòria a Lleida

Avatar
  • octubre 3, 2018
  • 2 min read

El pròxim dijous 4 d'octubre, La Llotja de Lleida acollirà la celebració del mig segle de l'empresa B-Grup, una gran empresa lleidatana amb una previsió d'assistència de 500 persones, entre proveïdors, partners i institucions. Amb la mateixa vocació de servei i qualitat amb la qual van començar fa 50 anys, i gràcies al suport dels seus clients i proveïdors, s'han convertit avui en dia en un dels principals grups de distribució i logística a gran escala.

 

Una oferta de tot tipus de productes per l'hoteleria i alimentació

B-GRUP és una empresa d'àmbit nacional que té els seus inicis l'any 1968. Des de la distribució i comercialització de begudes ha anat ampliant la seva gamma de productes a la mateixa vegada que s'anava expandint en superfície d'explotació, arribant a distribuir tot tipus de productes per l'hostaleria i l'alimentació a gran part del territori nacional.

 

El seu afany de superació els porta a no parar en aquest punt, sinó a continuar per aconseguir nous objectius que es basen en l'expansió i consolidació del grup en l'àmbit nacional, sense perdre mai de vista la qualitat del servei, basada en l'esforç diari d'un gran equip humà. L'acte s'iniciarà a les 12.30 hores del migdia, amb la benvinguda del director General, el senyor Gerard Isanta a l'auditori Ricard Vinyes del Palau de Congressos La Llotja.

 

Especialistes en sis branques diferents

A B-Grup són especialistes en el servei de productes per a hostaleria, restauració i particulars des de begudes i alimentació, passant per vins i licors, productes de neteja, matèries primeres, entre altres. El seu catàleg de productes es divideix en sis principals branques que són:

  

  

– Begudes

  

– Alimentació

  

– Vins i Caves

  

– Licors

  

– Neteja

  

– Productes congelats i matèries primeres

 

 

Tanmateix, afirmen que dins del seu afany de servei als seus clients han incorporat un sistema semi-robotitzat de preparació de comandes únic en el seu sector en l'àmbit nacional, que els hi permet la preparació de comandes, fins i tot picking, minimitzant pràcticament a zero la possibilitat d'error i guanyant en agilitat i eficàcia. 

Logo de l'empresa en el seu 50 aniversari | Bgrup

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *