Una empresa de plats cuinats alimentarà els temporers en cas de confinament

Pla obert d'un temporer equipat amb mascareta i guants treballant a l'explotació de nectarines que el Joaquim Tarroch té a Alcarràs

Els temporers hauran d'anar equipats amb mascareta i guants | acn

Afrucat, Associació Empresarial de Fruita Catalunya, ha arribat a un acord amb l'empresa de plats cuinats Exquisitarium per oferir una solució de plats cuinats als treballadors del camp en cas que es donés algun cas de Coronavirus i es trobessin confinats i aïllats durant la quarantena.

 

Segons Manel Simon, director general d'Afrucat, «cal preveure la possibilitat que algun dels treballadors del camp es contagiï durant aquesta campanya i, tot i que s'estan preparant allotjaments perquè puguin complir la quarantena, hem pensat que era necessari comptar amb un partner especialitzat per poder alimentar els treballadors malalts d'una manera saludable, econòmica i segura».

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Un plat únic equilibrat amb tota l'aportació energètica necessària 

Cada menú està pensat com un plat únic equilibrat amb tota l'aportació energètica necessària per a un preu de 3 euros. L'oferta inclou menús vegans i menús sense gluten. Esquisitarium és una empresa catalana ubicada a Turb (Oliana) especialitzada en menús i plats cuinats de qualitat, amb assortit variat, menús personalitzats i un protocol de prevenció contra la COVID19.

 

Neix 'RestaurantsTarrega.cat', un servei de comandes virtuals a domicili

Davant la delicada situació que viu el moment de la restauració per la crisi del coronavirus, neix RestaurantsTarrega.cat, el primer servei de comandes digital a domicili de la ciutat. La plataforma ja està en marxa i té l'objectiu de fomentar els restaurants targarins amb la voluntat de cooperar i facilitar al client una eina en línia per fer tornar-los a gaudir a través d'Internet d'una forma fàcil, segura i senzilla.

 

Així, tots els restaurants que en vulguin formar part poden enviar un correu electrònic a info@restaurantstarrega.cat. RestaurantsTarrega.cat funcionarà mitjançant un sistema de reserves que es podran realitzar fins el divendres a les 15h i els serveis a domicili es realitzaran durant els àpats del cap de setmana. La comanda mínima per cada restaurant ha de ser de 15 euros i el preu del transport serà de 2,5 euros addicionals.

 

Compromís social

Els repartidors contractats per RestaurantsTarrega.cat són persones afectades laboralment per la crisi del coronavirus. En aquest sentit, l'objectiu és generar ocupació per a col·lectius vulnerables de la ciutat, mitjançant un salari i unes condicions justes desmarcant-se de models precaris establerts al sector del repartiment a domicili des de grans empreses i plataformes. Totes les persones interessades a treballar en aquesta plataforma també es poden posar en contacte a info@restaurantstarrega.cat