Sense Categoria

L’empresa Animal Sapiens obre la seva primera botiga a Lleida

Avatar
  • març 11, 2020
  • 2 min read

La botiga de Lleida comptarà amb una plantilla de 12 persones | LleidaDiari.cat

Si tens animals o mascotes estàs d'enhorabona, ja que l'empresa catalana Animal Sapiens, dedicada als animals de companyia, inaugura el pròxim 14 de març un nou centre a Lleida, el tercer a Catalunya.

 

Les noves i espectaculars instal·lacions es troben a la zona de Copa d'Or, al cantó del Decathlon i d'Agustí Mestre, de la capital lleidatana i comptaran amb una plantilla inicial de dotze persones. El nou centre serà el més gran de superfície de tot el grup, amb un total de 1.400 m² i ha significat una inversió d'un milió d'euros.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

A Lleida començarà a partir del dia 14 a funcionar la botiga

Lleida s'hi suma a les altres instal·lacions d'Animal Sapiens: la de Salt (Gironès) oberta l'any 2005 i que ocupen uns 1000 m², i la de Sant Adrià del Besòs (Barcelonès), amb 600 m² i que van ser inaugurades l'any 2013.

 

A Lleida començarà a partir del dia 14 a funcionar la botiga, i abans de finals de març els serveis s'aniran ampliant fins a la plena operativitat del nou centre: serveis veterinaris, estètica canina i felina, educació canina, i serveis d'adopció en els quals Animals Sapiens col·labora amb entitats com l'Associació Animalista de Manlleu, Galgos 112 o Apap Tosa. L'empresa Animal Sapiens és una empresa catalana fundada l'any 2005.

 

La filosofia és la de promoure el respecte

La filosofia és la de promoure el respecte, tot acceptant als altres tal com són, indiferentment de l'espècie a la qual pertanyen. Els seus centres tenen com a essència transmetre l'amor cap als animals de companyia, per la felicitat que aporten i perquè formen part de la família. Al llarg de 2020 també és previst el llançament de la botiga online d'Animals Sapiens.

Imatge de la nau ubicada a la zona de Copa d'Or

La botiga obrirà el pròxim 14 de març | LleidaDiari.cat

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *