Oferta de feina: L’empresa americana que busca treballadors a Catalunya

L’empresa americana de semiconductors MPS (Monolithic Power Systems) amplia les instal·lacions a Catalunya i preveu crear 150 nous llocs de treball. En concret, la companyia augmentarà en 1.200 metres quadrats el centre de disseny de semiconductors de la capital catalana i construirà un nou edifici de 3.000 metres quadrats a l’Hospitalet de Llobregat, que estarà operatiu el 2024 i es destinarà al testatge.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Amb tot, la seu catalana de MPS serà la més gran de l’empresa a Europa i comptarà amb 240 empleats, la majoria enginyers. L’empresa ho ha anunciat aquest dijous després de reunir-se amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i la consellera d’Economia, Natàlia Mas, que han destacat que es tracta d’un sector «estratègic».

 

«Europa ha de corregir l’escassetat de semiconductors i ha de millorar la seva sobirania tecnològica. En aquest sentit, Catalunya pot exercir una posició de lideratge», ha assegurat Torrent. Per la seva banda, la consellera d’Economia ha indicat que tot plegat generarà un «efecte tractor» en l’ecosistema tecnològic.