Carta d’un bomber de l’Ebre agraint el suport dels veïns

Incendi Rivera Ebre

Els bombers segueixen treballant el l'incendi a Ribera d'Ebre | Cedida

 

Malgrat les devastadores imatges que està deixant el foc a Ribera d'Ebre, l'incendi també ha donat lloc a moments emotius. Assís Torres, un dels bombers que ha estat treballant durant els darrers dies en l'incendi de Ribera d'Ebre, ha volgut donar les gràcies en un escrit dedicat als veïns de Vinebre per la implicació i les mostres de generositat rebudes. 

 

«Com a bomber acabat d'arribar del gran incendi de Vinebre, després de la dutxa i abans d'estirar-me a dormir una estona (demà s'hi ha de tornar), vull dedicar uns minuts a agrair l'increïble suport que hem rebut els cossos d'emergències», ha explicat el bomber en una carta al diari 'ARA' mentre, al fil de la qüestió, afegia: «Al meu sector, la Torre de l'Espanyol i Vinebre, ens ha sorprès la implicació i la generositat dels veïns, des de la Rosa Mari i companyia, del bar Casino, repartint cafès i entrepans, fins a l'alcalde de la Torre o l'alcaldessa de Vinebre fent-nos costat de manera incondicional, passant per les desenes de ciutadans anònims que ens ofereixen avituallament i ajuda. A tots ells i a molts que em deixo, els vull agrair el seu suport.». La carta, finalment, la firma Assís Torres Muratet. 

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

El foc, camí de l'estabilització

L'incendi de la Ribera d'Ebre està «camí l'estabilització». El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha confirmat a primera hora d'aquest dissabte al matí que el perímetre del foc està estabilitzat, s'ha mantingut en els 50 quilòmetres, però el 10% del foc segueix actiu. El cap de l'operatiu, David Borrell, ha destacat que s'han assolit els objectius marcats durant la nit, sobretot a al tercer i últim terç del flanc dret on s'ha treballat intensament per perimetrar-lo.

 

La situació meteorològica d'aquest dissabte es torna a preveure «dura» i es mostren prudents davant la possibilitat de represes. «No estarem tranquils fins a veure com evoluciona la tarda», ha dit.

 

També et pot interessar…