Articles

Els propis errors condemnen el Balàfia Vòlei

  • febrer 7, 2016
  • 2 min read
Els propis errors condemnen el Balàfia Vòlei
Els propis errors condemnen el Balàfia Vòlei

Els propis errors condemnen el Balàfia Vòlei| Redacció – Fotografia: Balàfia Volei Lleida (Arxiu)

 

Els propis errors han condemnat aquest dissabte al Balàfia Vòlei a la pista del CV Arenys i ha perdut per 3 sets a 0; en un partit que podria haver caigut de qualsevol dels dos costats ja que, tot i el marcador, ha estat un partit d’igualtat màxima tal i com reflecteixen els tantejos (26-24, 26-24 i 25-22).

Els de Mario Martínez, que ja tenen assegurada la permanència, jugaven un partit intrascendent a la pista del CV Arenys, quart classificat. El partit de la 1a volta al Juanjo Garra també va ser molt igualat, en aquella ocasió va ser un 2-3. Aquest no ha estat diferent i mentre que els lleidatans anaven pel davant en el marcador als tres sets, incomprensiblement no ha sabut tancar-los, cometent errors que finalment han pagat cars.
 
El tècnic lleidatà ha lamentat aquesta circumstància però el fet que els jugadors sapiguin que ja no es juguen res en aquesta lliga fa que costi trobar la motivació. Malgrat això ha reconegut que aquest tipus de partits “ens han de servir per aprendre i agafar experiència per saber tancar els sets i no notar tant els nervis i la pressió per voler-los guanyar”.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.