Els Mossos d’Esquadra neguen que el cos destini 40 agents diaris de Ponent per perseguir el ‘top manta’ a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra neguen que el cos destini 40 agents diaris de Ponent per perseguir el ‘top manta’ a Barcelona| Text i fotos: ACN

 

Els Mossos d'Esquadra asseguren que “en cap cas” des del cos “es destinen ni s'han destinat 40 efectius diaris de la Regió Policial de Ponent” a Barcelona per tal de participar en els dispositius que es duen a terme, conjuntament amb la Guàrdia Urbana i l'Autoritat Portuària, contra el 'top manta' a la zona del Port, tal com s'havia afirmat des de l'Ajuntament de Lleida. 

En un comunicat, els Mossos d'Esquadra deixen clar que “durant aquest mes d'agost no s'ha destinat ni un sol efectiu de Ponent a Barcelona ni tampoc hi ha previsió de fer-ho durant els propers dies”. Així mateix, el cos remarca que “durant el mes de juliol no s'ha planificat cap servei a Barcelona que hagi comptat amb la presència de mes de deu agents de la Regió Policial de Ponent”.
 
Els Mossos d'Esquadra asseguren que participen juntament amb la Guàrdia Urbana de Barcelona i l'Autoritat Portuària en un dispositiu policial a la zona del Port de Barcelona que té com a objectiu “evitar l'ocupació abusiva de l'espai públic i perseguir els delictes contra la propietat industrial i intel·lectual”. “Setmanalment, les tres policies es reuneixen i es coordinen per tal de concretar i definir el dispositiu que s'ha d'efectuar, així com revisar-lo i adequar-lo en funció dels esdeveniments”, assegura el cos dels Mossos d'Esquadra en el comunicat.