Sense Categoria

Els Mossos d’Esquadra donen una sèrie de consells per evitar furts en vehicles

Avatar
  • juliol 13, 2017
  • 2 min read
Els Mossos d’Esquadra donen una sèrie de consells per evitar furts en vehicles

Imatge dels lladres en una àrea de servei de l'AP-7 a Catalunya. | CEDIDA CME

 

Els Mossos d'Esquadra han descobert un grup de quatre criminals que robaven objectes de valor i diners de l'interior de vehicles a l'AP7 després de distreure els seus ocupants als quals els deien que tenien una roda punxada i simulaven ajudar-los. Així mateix, un jutge ha prohibit els delinqüents a accedir a l'autopista amb una ordre d'allunyament de 300 metres, esdevenint la primera vegada que un magistrat dicta una mesura cautelar d'aquestes característiques.

Arran de la desarticulació d'una organització criminal albano-kosovar que es dedicava a furtar turistes a les àrees de servei de l'AP-7, els Mossos donen una sèrie de consells per evitar robatoris a les autopistes:

 

– En cas d'avaria del vehicle (punxada de rodes o manifestacions de segones persones de foc als neumàtics) és convenient aturar-se en un lloc segur amb elements de seguretat i tancar el vehicle i prestar atenció a tothom que s'aturi per tal d'ajudar, ja que podria tractar-se de lladres.

  

– És primordial guardar els objectes de valor en un lloc no visible del vehicle.

  

– En aturar-se per descansar, cal prestar molta atenció en les distraccions per part de segones persones i en cas de baixar del vehicle és important tancar-lo amb clau i assegurar-se.

  

En cas d'estar en una àrea de servei d'accedir a l'interior d'un restaurant o d'una zona de pícnic és recomanable tenir controlades les pertinences.

 

Si acabes sent víctima o testimoni dels fets, cal trucar immediatament al telèfon d'emergències 112 i aportar el màxim de dades dels autors i el lloc dels fets.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *