Els Mossos d’Esquadra detenen un home per un robatori amb violència al Segrià

Els Mossos d’Esquadra detenen un home per un robatori amb violència al Segrià| Redacció

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 12 de gener un veí de Lleida, de 30 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència, un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa, i quatre delictes de furt.
A finals de desembre l’encarregada d’un bar a Lleida va ser víctima d’un robatori violent, al carrer Francesc Macià. Quan la dona s’adreçava al banc a ingressar la recaptació del dia va ser assaltada per un home, que la va empènyer i li va sostreure la bossa de mà.

Pocs dies després, un home va entrar al mateix bar i va furtar un ordinador portàtil de l’establiment. Una treballadora ho va veure i va sortir corrents darrera del lladre, el qual va retornar el portàtil i va marxar del lloc.

Arran d’aquests fets es va iniciar una investigació que va concloure que els dos fets haurien estat comesos per la mateixa persona. Aquesta va ser localitzada i detinguda la tarda del passat diumenge a Lleida.

Un cop en dependències policials els mossos van trobar indicis que relacionaven el detingut amb altres fets delictius. Concretament un robatori amb força i tres furts comesos durant el mes de gener a la ciutat de Lleida.

Un dels furts i el robatori amb força, en grau de temptativa, es van cometre en dues botigues de telefonia mòbil, al carrer Lluís Companys i a la plaça Sant Joan, respectivament. També se l’acusa de furtar una bossa amb material en una empresa de l'Avinguda de Madrid i la sostracció de la recaptació d’una altra botiga al carrer Sant Joan.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar ahir a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, el qual va decretar l’ingrés a la presó.