Els Mossos d’Esquadra detenen un home per 20 robatoris a interior de vehicle a Lleida

Els Mossos d’Esquadra detenen un home per 20 robatoris a interior de vehicle a Lleida| Redacció – Fotografia: Mossos d’Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts, dia 16 d'agost, un home, de 40 anys d'edat, originari del Marroc i veí de Lleida, com a presumpte autor d'una vintena de robatoris a interior de vehicle.

Les últimes setmanes, els mossos van detectar un increment rellevant en les denúncies per robatori a interior de vehicle al voltant del barri de Templers-Escorxador de Lleida. El robatoris es donaven majoritàriament de nit i els carrers més afectats serien Lluís Companys, Roca Labrador i la zona baixa de Rambla Aragó.
 
Els mossos van obrir una investigació i es va establir un dispositiu per tal de detectar al presumpte autor dels fets. Tot apuntava que l'autor dels fets viuria en algun dels carrers afectats.
 
Dimarts al matí, el agents van detectar per la zona un home conegut per tenir ja antecedents per fets similars. Els investigadors van constatar que viuria en un amagatall construït en el descampat central d'una illa d'edificis del carrer Lluís Companys.
 
A última hora de la tarda els mossos van veure com sortia del descampat, carregat amb una bossa plena d'objectes, i pujava per Rambla Aragó fins accedir al casc antic.
 
En arribar al carrer Tallada, agents de la Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), el van aturar. L'home va intentar amagar el que van resultar ser dues pedres de bugia, emprades per trencar vidres. Dins la bossa els agents van trobar 6 ràdio-cd de vehicles i un mans lliures.
 
L'home, de 40 anys i originari del Marroc, va quedar detingut com a presumpte autor de robatori a interior vehicle.
 
Aquest matí s'ha realitzat una entrada i perquisició a l'amagatall, que utilitzava com a domicili. A l'interior els agents han pogut recuperar nombrosos i variats objectes que provindrien, presumptament, de robatoris en interior de vehicle: ulleres de sol, carregadors de cotxe, bosses i motxilles, ràdio-cd, cables i memòries usb, eines, rellotges, un fonendoscopi i altres objectes menors.
 
Gràcies a l'anàlisi del material recuperat i de les denúncies rebudes, hores d'ara els investigadors l'han pogut relacionar amb 20 robatoris. La investigació continua oberta i no es descarten noves imputacions.
 
El detingut, amb antecedents per fets similars, passarà properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.