Els malalts d’Alzheimer de Lleida podran utilitzar el centre de l’Associació d’Alzheimer de Salou durant el període estival

Els malalts d’Alzheimer de Lleida podran utilitzar el centre de l’Associació d’Alzheimer de Salou durant el període estival| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Aquest dimecres s'ha presentat el Projecte Associació Alzheimer Salou, que permetrà que persones de Lleida i província amb aquesta malaltia puguin utilitzar el servei del centre de Salou, assistint als diversos tallers que aquest ofereix, com per exemple els cursos de psicoestimulació cognitiva, durant el període de vacances.

El tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social i Ocupació, Josep Presseguer, ha assistit aquest matí a la presentació d'aquesta iniciativa, pionera a Catalunya, que sorgeix de l’acord entre l’Associació Alzheimer Lleida i l’Associació Alzheimer Salou. Amb aquesta col·laboració es fa possible que les famílies puguin compartir l’estiu amb els seus malalts, tot garantint el lleure per a uns i l’atenció per als altres. La seu d’Alzheimer Salou, recentment inaugurada, està ubicada al Parc Botànic.
 
La presentació del projecte també ha comptat amb l’assistència del president de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Lleida, Joan Espuga, el regidor de Salut Pública de l´Ajuntament de Salou, Ramón Pascual, i el president de l´Associació de Familiars de Malalts d´Alzheimer de Salou, Angel Gómez.