Sense Categoria

Els jugadors del Força Lleida es sotmeten a un estudi biomecànic

LleidaDiari
  • octubre 17, 2012
  • 2 min read
Els jugadors del Força Lleida es sotmeten a un estudi biomecànic

Els jugadors del Força Lleida es sotmeten a un estudi biomecànic| Redacció – Fotografia: Força Lleida

 

Els jugadors de l’equip de bàsquet Força Lleida s’han sotmès aquest dimarts a un estudi biomecànic a la Unitat de Medicina d’Educació Física i Esport de l’Hospital Montserrat, sota la supervisió del doctor Francesc Corbi, responsable de Biomecànica de l’Esport del centre.

En les diferents valoracions biomecàniques s'han detectat quin són els diferents factors de risc de cadascun dels diferents jugadors analitzats. La valoració i detecció d'aquests factors resulta fonamental a l’hora de prevenir l'aparició de les lesions i aporta una informació molt valuosa als serveis mèdics sobre quines són les causes que poden arribar a provocar determinades lesions esportives.
 
Tot i que la informació obtinguda és confidencial, els estudis realitzats han permès conèixer quin són els punts forts i febres de cada jugador i entendre algunes de les lesions que aquests han patit en el passat. A més, permetrà obtenir informació per a la creació de programes preventius que evitin que els jugadors analitzats es puguin lesionar.
 
Aquesta unitat és pionera en aquests tipus d'estudis a nivell nacional i assessora a equips i esportistes de diferents disciplines, tan individuals com col·lectives.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *