Sense Categoria

Els comerciants de la Zona Alta s’adhereixen a la Junta Arbitral de Consum

LleidaDiari
  • juliol 31, 2012
  • 2 min read
Els comerciants de la Zona Alta s’adhereixen a la Junta Arbitral de Consum

Els comerciants de la Zona Alta s’adhereixen a la Junta Arbitral de Consum| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’Associació de Comerciants de la Zona Alta ha signat avui la seva adhesió a la Junta Arbitral de Consum. A l'acte hi han assistit el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Rafael Peris, el president de l’Associació de Comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera, i la presidenta de la Junta Arbitral de Consum municipal, Mireia Mercadé. El Supermercat Sunka ha set l'escenari de la signatura, que servirà també per explicar als empresaris i els comerciants del barri en què consisteix el sistema arbitral d’aquest organisme.

Amb la de la Zona Alta ja són 5 les associacions de comerciants adherides a la Junta, juntament amb la de La Bordeta, Pardinyes i Balàfia i Cappont. La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats té la intenció d’estendre els convenis d’adhesió a l’arbitratge a les diferents entitats comercials de la ciutat. Amb aquesta unió a la Junta, les empreses i els comerços ofereixen un valor afegit i una major garantia de qualitat i de serveis als seus clients.
 
La Junta Arbitral de Consum de Lleida és un organisme adscrit a l’Ajuntament de Lleida, que administra i gestiona l’arbitratge de consum. Aquest arbitratge és un sistema extrajudicial al qual empreses i particulars se sotmeten de forma voluntària per a resoldre les diferències sorgides en matèria de consum. A més, estalvia despeses i tràmits a les diverses parts del conflicte.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *