Edició 2021

Els arquitectes de Lleida celebren a la Seu Vella la seva festa anual

  • octubre 6, 2012
  • 2 min read
Els arquitectes de Lleida celebren a la Seu Vella la seva festa anual
Els arquitectes de Lleida celebren a la Seu Vella la seva festa anual

Els arquitectes de Lleida celebren a la Seu Vella la seva festa anual| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Els arquitectes de Lleida s’han reunit aquest divendres a la Seu Vella per celebrar la seva festa anual. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la tinenta d’alcalde Marta Camps, ha presidit el sopar, que ha aplegat un centenar de persones de la professió.

L’alcalde ha dirigit unes paraules als assistents i ha posat en relleu la necessitat d’adaptar-se a aquest món canviant, reinventant-se i redescobrint espais. Segons ha afirmat, s’ha de centrar l’atenció en la promoció econòmica i la generació d’activitat i considera que les administracions públiques poden contribuir en la generació d’activitat econòmica, sense necessitat pressupostària. Ros ha comentat que poden desenvolupar normatives i canvis legislatius que beneficiïn els ciutadans i que alhora indueixin al sector privat a invertir, encara que ha reconegut que per això falta confiança i la concessió de crèdit.
 
L’alcalde ha celebrat que el Col·legi d’Arquitectes de Lleida festegi la seva festa en l’espai arquitectònic per excel·lència de les Terres de Lleida. Així mateix, Ros ha participat en el lliurament d’obsequis als col·legiats amb 25 anys de professió, reconeixent la seva tasca en aquests anys d’exercici professional i l’aportació a l’arquitectura de la demarcació. També s’ha donat la benvinguda a les noves incorporacions al col·lectiu.
 
La presidenta del Col·legi, Montserrat Giné, i el degà de Catalunya, Lluís Comeron, han agraït que l’alcalde els acompanyes durant el sopar i han encoratjat els seus companys de professió a reformular-se i reorientar-se, d’acord a les capacitats, coneixements i habilitats del sector.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.