Els alumnes ‘emprenedors’ més solidaris de Lleida

Els alumnes ‘emprenedors’ més solidaris de Lleida| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Els alumnes del PQPI Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, desenvolupat a l’IMO durant el curs 2011/2012, van participar el passat 17 de maig en el segon Mercat Internacional de Cooperatives i Associacions Escolars, emmarcades en els projectes desenvolupats en el Programa de Foment de la Cultura Emprenedora del projecte IDE’TECT finançat per l’Unió Europea. Part dels beneficis aconseguits per la venda de productes del mercat els han lliurat a la protectora d’animals Amics del animals del Segrià.

El mercat de cooperatives i associacions escolars, en què hi faren participar 16 cooperatives dels 7 centres que porten a terme el projecte EJE, va tenir lloc a la Plaça Ricard Vinyes i va suposar el tancament d’un seguit d’accions d’orientació, formació i pràctica emprenedora realitzades durant tot el curs escolar a la província de Lleida. Les accions són fruït del treball conjunt de l’IMO, de l’Ajuntament de Lleida, del Departament d’Educació i coordinades per Ciudad Tecnològica Valnalón, empresa pública del Govern del Principat d’Astúries.
 
Seguint la filosofia del projecte, una part dels beneficis que obtenen els alumnes, fruit de la venda de productes i d’altres accions desenvolupades durant el curs, es donen a una ONG o entitat amb finalitat social. Aquest any els alumnes han decidit entregar els diners a la protectora d’animals Amics del animals del Segrià.