Els Alamús promou el reciclatge amb la primera visita escolar a l’abocador

Els estudiants del Centre d’Educació Infantil i Primària Arrels han participat en una jornada educativa pionera a l’Abocador de Montoliu, una iniciativa encaminada a fomentar el reciclatge i la gestió sostenible dels residus. Durant la visita, els joves han tingut l’oportunitat de conèixer de prop els processos de triatge i reciclatge, així com d’aprofundir en la importància del seu paper en la conservació del medi ambient.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquesta experiència s’emmarca en els esforços de l’Ajuntament per promoure pràctiques sostenibles i consciència mediambiental entre les generacions més joves. L’Aula Ambiental, inaugurada l’any 2022, serveix com a centre d’aprenentatge pràctic sobre la protecció del medi ambient i la promoció de la sostenibilitat.

L’alcalde dels Alamús, Toni Bosch, ha destacat la importància d’aquest tipus d’iniciatives en la formació de les futures generacions com a defensors de la sostenibilitat. Això reflecteix el compromís continu de l’ajuntament amb l’educació, el medi ambient i les pràctiques sostenibles, així com la conscienciació sobre la importància d’un futur més verd i la implicació comunitària.