Els 10K Aeroport d’Alguaire aprofiten la festivitat del Pilar per celebrar la seva quarta edició a la recerca del rècord

Els 10K Aeroport d’Alguaire aprofiten la festivitat del Pilar per celebrar la seva quarta edició a la recerca del rècord| Redacció – Fotografia: Iter5

 

L’Ajuntament d’Alguaire, l’Aeroport d’Alguaire i l’Associació Esportiva Ekke han organitzat pel dimecres 12 d’octubre, festivitat del Pilar, la quarta edició dels10K Aeroport d’Alguaire, prova puntuable per a la Lliga Ponent que es desenvoluparà sobre un recorregut pel perímetre de l’aeroport, 100% asfalt, força pla i sobre una distància única de 10 kilòmetres. La jornada està concebuda com una festa atlètica i també inclourà curses infantils.

La sortida de la cursa es farà a les 10.00 hores des del pàrquing de l’Aeroport d’Alguaire, mentre que les curses infantils tindran lloc a partir de les 12.00 hores. Hi haurà trofeu als tres primers de la classificació general i als tres primers de cada categoria. En la passada edició, els guanyadors van ser Antoni Carulla (Runners Balaguer) i RakiGarsaball (Clos Pons Thai Runners). A més, s’oferirà un premi de 150 euros a l’atleta que aconsegueixi batre el rècord de la prova, fixat en 31.13 en el cas dels homes i en 37.38 en el de les dones.

Les inscripcions es tancaran en arribar als 250 participants o bé el dimarts 11 d’octubre a les 12.00 hores. S’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa sempre que no s’esgotin totes les places on-line. A més, tots els inscrits a la cursa gaudiran de 2 euros de descompte en la inscripció a la Rodi Mitja Marató de Lleida, que tindrà lloc el pròxim 20 de novembre.

Totes les persones inscrites rebran la seva bossa de corredor, el xip (lloguer), el dorsal, la documentació de la cursa i el regal oficial. Els inscrits podran recollir el seu dorsal el dia 12 d’octubre durant les hores prèvies a la cursa a les instal·lacions de l’aeroport.

rn