‘Elenc Cultura’, una nova eina al servei dels ajuntaments i dels programadors culturals

L'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) posa a l'abast de programadors, tant públics com privats, i dels ens locals que vulguin fer una oferta cultural adequada a les seves necessitats o interessos, Elenc Cultura, un catàleg, un índex, de professionals de tots els àmbits, des de formacions musicals fins a conferenciants, passant per artistes plàstics, companyies de les diferents disciplines escèniques, o tècnics de so, d'il·luminació… Aquest catàleg ha de permetre el contacte ràpid amb els professionals més pròxims.

 

Elenc Cultura és una proposta oberta a tots els professionals de la cultura, en el seu sentit més ampli, amb domicili habitual a qualsevol localitat de les comarques de Lleida, que vol facilitar la relació amb els creadors i empreses de kilòmetre zero. La inscripció és oberta a tothom que hi estigui interessat, tant a través de la web www.iei.cat com des de l'aplicació mòbil de l'IEI. Només cal omplir el petit formulari amb les dades bàsiques que han de permetre un contacte àgil amb qualsevol persona o que pugui estar interessat a contractar els seus serveis.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

‘Elenc Cultura’, una nova eina al servei dels ajuntaments i dels programadors culturals

‘Elenc Cultura’, una nova eina al servei dels ajuntaments i dels programadors culturals | LleidaDiari.cat

 

Una nova aposta de l'IEI en favor dels professionals de la cultura

Pel que fa a la cerca, dins d'Elenc Cultura, resulta molt senzill trobar allò que es busca, a partir de les activitats concretes que es mostren d'una relació predefinida, amb dos nivells de detall, que facilita aquesta feina.

 

Aquesta és una nova aposta de l'IEI en favor dels professionals de la cultura, i un nou servei als ens municipals i programadors en general, per tal d'acostar-los a l'ampli ventall de l'oferta cultural més propera, i que potser no sempre es coneix tan bé com caldria. Pel que fa a la denominació del cercador, cal recordar que el diccionari defineix 'elenc' com a: «catàleg, índex», però també com a «llista d'actors d'una companyia de declamació, d'òpera, etc.».