Les Borges elabora una guia per visitar els espais engalanats dins la campanya Les Garrigues en Flor

Imatge d'una edició anterior

Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

 

L'Ajuntament de les Borges ha creat una ruta pels espais engalanats del municipi en el marc de la tercera edició de Les Garrigues en Flor, una campanya del Consell Comarcal garriguenc que té per objectiu embellir la imatge dels pobles de les Garrigues com un indicador de qualitat de vida i d'atracció pels turistes.

 

A partir del dilluns 27 de maig i fins al 15 de juliol, tothom que vulgui visitar els carrers, balcons i espais engalanats de la capital de les Garrigues podran gaudir d'una guia en paper que inclou més d'una vintena de punts d'interès, amb la localització de les cases i els balcons dels borgencs i les borgenques que s'han sumat a la campanya.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

El concurs consta de dues categories

La tercera edició de Les Garrigues en Flor té lloc del 18 de maig al 2 de juny de 2019 i el concurs consta de dues categories: una categoria pels ajuntaments i una altra per al veïnat dels pobles. Hi ha tres premis d'àmbit comarcal (el premi al millor carrer i a la millor casa) que decidirà el jurat i un altre premi a la millor casa que es decidirà per votació popular.

 

Cal recordar que, amb l'objectiu d'animar a la participació del concurs, fa unes setmanes l'Ajuntament de les Borges Blanques va aprovar uns incentius econòmics en què retornava fins al 60% de la compra de les plantes naturals que la població adquirís per engalanar les seves terrasses i balcons.

 

També et pot interessar…