Edició 2021

El videojoc lleidatà ‘Fantasi Quest’ es presenta a Alemanya

  • agost 6, 2013
  • 2 min read
El videojoc lleidatà ‘Fantasi Quest’ es presenta a Alemanya
El videojoc lleidatà ‘Fantasi Quest’ es presenta a Alemanya

El videojoc lleidatà ‘Fantasi Quest’ es presenta a Alemanya| Redacció

 

L’empresa lleidatana Plunge Interactive desenvolupa el videojoc per a iPhone i iPad 'Fantasy Quest' per encàrrec de Gamevil, una coneguda empresa sudcoreana. El joc es presentarà al públic en una de les fires més grans d’Europa, la Gamescom, que tindrà lloc del 21 al 25 d’agost a Colònia (Alemanya). Plunge Interactive, que està ubicada al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, disposarà d’un estand propi en la zona de negocis d’aquesta fira.

'Fantasy Quest', una app de descàrrega gratuïta, és un joc de rol multi jugador. El jugador ha de construir i engrandir el seu regne, per tant, necessita formar un poderós exèrcit i equipar-lo amb elements màgics per combatre els enemics. Aquests enemics poden ser jugadors de qualsevol indret del món. Cada participant disposa de centenars d’edificis, objectes i armaments.
 
Aquest videojoc és un dels projectes més ambiciosos en el que Plunge Interactive ha participat fins al moment. També hi col·laboren professionals de diferents països i l’empresa lleidatana té un paper primordial en la producció, programació i optimització del joc.

rn

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.