Sense Categoria

El Suprem confirma la pena de 20 anys de presó per a una dona que va assassinar un ancià de 83 anys a Lleida

LleidaDiari
  • gener 29, 2016
  • 2 min read
El Suprem confirma la pena de 20 anys de presó per a una dona que va assassinar un ancià de 83 anys a Lleida

El Suprem confirma la pena de 20 anys de presó per a una dona que va assassinar un ancià de 83 anys a Lleida| Text i fotografia: ACN

 

El Tribunal Suprem ha confirmat la pena de 20 anys i 5 mesos de presó per a una dona de 48 anys, Àngeles S., que va matar i esquarterar un home de 83 anys a Lleida. La dona s’ocupava de cuidar la víctima al seu pis a Lleida i després de profanar el seu cadàver el va intentar cremar amb papers de diari.

S’ha ratificat doncs el fallo el tribunal popular que va jutjar el cas a l’Audiència de Lleida l’any 2014 però que posteriorment va recórrer l’advocada de l’acusat i que també va ratificar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), l’11 de maig de 2015. El jurat popular va considerar que la dona va causar la mort de l’avi quan aquest, a causa de la seva edat, la seva dificultat de moviment i la confiança que li tenia, no va poder defensar-se. Per aquest motiu van considerar que la mort va ser per assassinat i no per homicidi.
 
Els fets van tenir lloc al novembre de 2012 i es van batejar com el ‘crim de Sant Ruf’ perquè va tenir lloc en un habitatge d’aquest carrer de la capital del Segrià. Els Mossos d’Esquadra van trobar el cadàver de l’home emmordassat i en avançat estat de descomposició en una habitació del pis que compartia amb la seva cuidadora. Les vísceres de la víctima es van trobar però a la banyera, amb gases i restes de combustible. El jurat va considerar que l’acusada el va matar entre el 15 i el 17 de novembre després de colpejar-lo i asfixiar-lo.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *